DROP DOWN MENU

Thursday, January 8, 2015

KERALA PSC LABORATORY ASSISTANT - NCA Recruitment (Physically Handicaped - Partially Deaf) HIGHER SECONDARY EDUCATION Solved Question Paper 2015

KERALA PSC LABORATORY ASSISTANT - NCA Recruitment (Physically Handicaped - Partially Deaf) HIGHER SECONDARY EDUCATION
Category No: 327/2012
Date & Time: 17/01/2015 Saturday 10.30 AM to 12.15 PM

Syllabus: An Objective Type Test (OMR Vluation) based on the qualification prescribed for the post.
Main Topics: Part I : General Knowledge, Current Affairs & Renaissance in Kerala
Part II a: Physics, Part II b: Chemistry, Part II c: Zoology, Part II d: Botany
Part III : General English.
Part IV: Simple Arithmetic & Mental Ability
(Medium of Questions: English)
Admission Tickets through their One Time Registration from 27/12/2014

LABORATORY ASSISTANT -  (Physically Handicaped - Partially Deaf) HIGHER SECONDARY EDUCATION Solved Question Paper 2015


Click here --->  View  &  Download



LABORATORY ASSISTANT - FACTORY - STATE FARMING CORPORATION OF KERALA LTD SOLVED QUESTION PAPER 2014


Click here ----> View & Download


Previous Questions

1.The splitting of spectral lines in an electric field is called:
Ans: Stark effect

2.Photoelectric effect demonstrates the ----------- nature of light.
Ans: both particle and wave

3.In a reversible reaction, the reaction rate of the backward reaction is:
Ans: Positive

4.Hydrolysis of ethyl acetate in presence of excess of water is a ---------- order reaction.
Ans: first

5.Substances which reduce the quantum yield of photochemical reactions are called:
Ans: photo inhibitors

6.The term used to express precision:
Ans: Standard deviation

7.The substance used to prepare a solution of known concentration is:
Ans: Primary standard

8.How many significant figures are present in the number 0.0038?
Ans: 2

9.Closeness to the measured value to the correct value is called as:
Ans: Accuracy

10.The unit for concentration which is independent of temperature:
Ans: Molality

More Questions Click here...






                                                   RELATED POST





PSC WINNERS നിങ്ങൾക്ക് ഉപകാരപ്രദമാണെങ്കിൽ ലൈക്ക് ചെയ്യാൻ മടിക്കരുത്. ഒപ്പം നിങ്ങളുടെ അഭിപ്രായങ്ങൾ ചുവടെ നല്കിയിട്ടുള്ള  Comments എന്ന ഭാഗത്ത് ക്ലിക്ക് ചെയ്ത് ദയവായി രേഖപ്പെടുത്തുക.

No comments:

Post a Comment