DROP DOWN MENU

Friday, January 9, 2015

KERALA PSC MALE WARDEN/FEMALE WARDEN /FOREST GUARD 2015 FEBRUARY SOLVED QUESTION PAPER



KERALA PSC MALE WARDEN/FEMALE WARDEN /FOREST GUARD  2015 SOLVED QUESTION PAPER


KERALA PSC MALE WARDEN ( Scheduled cast development)
Category Number: 294/2014 TSR
FEMALE WARDEN ( Scheduled cast development)
Category Number: 295/2014 KKD
MALE WARDEN  ( Scheduled cast development)
(NCA  Notification) KNR  ( LC/AI)
Category Number: 327/2014
FEMALE WARDEN ( Scheduled cast development)
(NCA Notification) PKD (LC)
Category Number: 378/2014
FOREST GUARD  - FOREST
(NCA Notification) MPN (HN)
Category Number: 401/2014
FOREST GUARD  - FOREST
(NCA Notification) WYD (SC)

Category Number: 402/2014
Date of Exam: 21/02/2015
Time: 01.30 PM to 03.15 PM
Syllabus: An Objective type Test (OMR Valuation) based on the qualification prescribed for the post.
Main Topics: -
Part I: General Knowledge, Current Affairs & Renaissance in Kerala.
Part II: General English.
Part II: Simple Arithmetic and Mental ability
(Medium of Questions: Malayalam/Tamil/Kannada
Candidate can download the Admission Tickets through their One Time Registration Profile in the Website www.keralapsc.gov.in from 31/01/2015

MALEWARDEN/FEMALEWARDEN/FOREST GUARD SOLVED QUESTION PAPER 2015 FEBRUARY


Click here ---> View        &     Download


 MALE WARDER -JAILS- TVM - TSR-KNR UNITS SOLVED QUESTION PAPER 2014 


Click here ---> View   &   Download



MALE WARDER PREVIOUS QUESTIONS

ENGLISH

1.The place ---------- I met my old friend was Kodaikanal.
   Ans: where
2.The girl sings well, -------------?
   Ans: Doesn’t she?
3.If you go now, you -------------- the train.
   Ans: will get
4.She had no difficulty ------------- the exam.
   Ans: in passing
5.She --------- the bus.
   Ans: got off
6.What does the word ‘prima facie’ mean?
   Ans: at first sight
7.Substitute a one word for  ‘a place where money is coined’.
   Ans: mint
8.What does the word ‘artiste’ mean?
   Ans: a professional entertainer such as a singer, a dancer or an actor.
9.The Idiom ‘let the cat out of the bag’ means :
   Ans: tell a secret by mistake
10.Before he reached the class, the teacher ------------ the lesson.
   Ans: had started

 RELATED POST

 
 
 
 


  STATE ELIGIBILITY TEST - SET- PREVIOUS QUESTION PAPERS

 
 
 
 









PSC WINNERS നിങ്ങൾക്ക് ഉപകാരപ്രദമാണെങ്കിൽ ലൈക്ക് ചെയ്യാൻ മടിക്കരുത്. ഒപ്പം നിങ്ങളുടെ അഭിപ്രായങ്ങൾ ചുവടെ നല്കിയിട്ടുള്ള  Comments എന്ന ഭാഗത്ത് ക്ലിക്ക് ചെയ്ത് ദയവായി രേഖപ്പെടുത്തുക.

No comments:

Post a Comment